CER v trajnostnih poročilih NLB, Zavarovalnica Triglav, LIDL Slovenija




22 / 06 / 2023
Kot organizacija smo izjemno ponosni, da so nas NLB, Zavarovalnica Triglav in Lidl vključili kot strokovnega partnerja v njihova trajnostna poročila. To priznanje izraža zaupanje v naše strokovno znanje in sposobnosti ter potrjuje našo vlogo pri spodbujanju trajnostnega razvoja in poslovanja.

Priznanje našega strokovnega znanja
Vključitev v trajnostna poročila teh uglednih podjetij pomeni, da smo prepoznani kot strokovnjaki na področju trajnostnega razvoja. Naše znanje in izkušnje so vredne prispevka k njihovim prizadevanjem za trajnostno poslovanje. To priznanje nas navdaja s ponosom in potrjuje našo vlogo kot vodilne organizacije na področju trajnostnosti.

Partnerstvo pri spodbujanju trajnostnega razvoja
Sodelovanje z NLB, Zavarovalnico Triglav in Lidl Slovenija potrjuje naše skupno zavedanje o pomembnosti trajnostnega razvoja. Kot strokovni partnerji lahko skupaj razvijamo in izvajamo trajnostne prakse, ki imajo pozitiven vpliv na družbo in okolje. Partnerstvo nam omogoča, da združimo moči in dosežemo večje rezultate pri doseganju trajnostnih ciljev.

Vpliv na širšo skupnost
Vključitev v trajnostna poročila teh podjetij nam daje priložnost, da delimo naše znanje in strokovnost s širšo skupnostjo. Trajnostna poročila so pomembno orodje za ozaveščanje in izobraževanje o trajnostnih praksah. S svojim sodelovanjem kot strokovni partnerji lahko prispevamo k dvigu zavedanja o trajnostnosti ter spodbujamo druge organizacije in posameznike k sprejemanju trajnostnih pristopov.

Krepitev ugleda
Vključitev v trajnostna poročila takšnih uglednih podjetij kot NLB, Zavarovalnica Triglav in Lidl  Slovenija ima pomemben vpliv na ugled naše organizacije. To potrjuje našo verodostojnost in strokovnost na področju trajnostnega razvoja ter krepi zaupanje strank, partnerjev in deležnikov. Naše sodelovanje z njimi nam daje dodatno verodostojnost in nas postavlja v vodilno vlogo na področju trajnostnosti.

Skupaj smo močnejši in zavezani k soustvarjanju bolj trajnostne prihodnosti. Ponosni smo, da smo del teh trajnostnih prizadevanj in verjamemo, da bomo s skupnimi močmi dosegli pozitivne spremembe v družbi in okolju.

TRAJNOSTNA POROČILA
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.