NOVICE
19.06.2020    |    Ostalo

Webinarji Wienerberger - Kako projektirati in graditi po sistemu sNES

Wienerberger vas v mesecu juniju vabi na spletna strokovna predavanja, ki so usmerjena k projektiranju  sNES, ter  potresno odporne zidane gradnje.Kako projektirati in graditi po sistemu sNES

Wienerberger vas v mesecu juniju vabi na spletna strokovna predavanja, ki so usmerjena k projektiranju  sNES, ter  potresno odporne zidane gradnje.

Skoraj nič energijske stavbe so postale najvišja prioriteta v sodobnem gradbeništvu.
Ste zasedeni? Izobražujte se preko spleta in brezplačno!

Pridružite se spletnim strokovnim predavanjem ter zanimivim in aktualnim temam.
Sodelovanje in kreditne točke

Sodelovanje je brezplačno, vsak webinar pa se po Programu stalnega strokovnega usposabljanja točkuje z dvema (2) točkama.
  • Udeležencem webinarja ki so člani IZS ali ZAPS ni potrebno vlagati vlog za dodelitev kreditnih točk, ker bo vlogo za vse slušatelje oddalo podjetje Wienerberger, kot organizator izobraževanja za vse tri webinarje, (16.6., 17.6. in 23.6.2020) skupno torej šest (6) točk in bodo točke pripisane avtomatično.
  • Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na webinarju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.
  • Pooblaščenim in nadzornim inženirjem bomo izdali potrdila o udeležbi na webinarju, kar potrjuje pridobitev kreditnih točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.
  • Vsem  udeleženim arhitektom, bomo po končanih webinarjih izdali potrdila o udeležbi, za potrditev kreditnih točk, skladno s stalnim strokovnim usposabljanjem.
  • Zaradi vodenja evidence, vas prosimo, da ob prijavi vpišete vašo identifikacijsko številko IZS oziroma ZAPS.

Udeleženci  webinarjev bodo v digitalni obliki prejeli celotno gradivo predavanj po vseh treh zaključenih strokovnih predavanjih.

POVEZAVA NA VSE WEBINARJE >>