NOVICE
13.05.2019    |    Dogodki

Forum ENERGETIKA in OKOLJE '19

9. vodilni forum o novostih obnovljivih virov energije: Energetika in okolje '19Ali ste vedeli, da naj bi globalne zmogljivosti obnovljivih virov energije (OVE) med 2017 in 2022 narastle za kar 43-odstotkov oziroma za več kot 920 GW? Ob tem podatku se tudi v Sloveniji zastavljajo priložnosti kot so: kako te vire uspešno integrirati? Kaj vam prinaša samooskrba in trg prožnosti?

Kako rešiti okoljsko-energetske labirinte pri uvajanju novih obnovljivih virov? Odgovore na ta vprašanja boste izvedeli na konferenci s strani vodilnih strokovnjakov kot so mag. Hinko Šolinc, iz ministrstva za infrastrukturo, mag. Duška Godina iz Agencije za energijo in ostali.

V okviru konference se bodo udeleženci seznanili s priložnostmi obnovljivih virov energije (OVE), z novostmi zakonodaje OVE, prvič pa bo prikazan tudi primer največje toplotne črpalke na Dunaju.

Dogodek bo potekal v Kristalni Palači 14.05. od 9.00-15.00, namenjen pa je vsem vodilnim energetskim in okoljskim strokovnjakom, ponudnikom naprednih tehnoloških in poslovnih zelenih energetskih rešitev, ki vključujejo uporabo OVE (tudi npr. e-mobilnost), predstavnikom strokovne in splošne javnosti in tudi vse večjemu številu aktivnih odjemalcev, ki so vse bolj vpeti v področje proizvodnje in uporabe obnovljivih virov energije oz. brezogljičnih virov energije ter samooskrbe.

Kontaktna oseba za prijave: Bernarda Bogdan, tel. + 386 (0)31 717 599, email: info@prosperia.si