NOVICE
23.11.2020    |    Ostalo

ZELENO ZAVEZNIŠTVO DOBITNIK ENERGETSKE NAGRADE 2020

Zavezništvo za zeleno okrevanje je najboljši promocijski projekt in dobitnik energetske nagrade 2020 po izboru bralcev Časnika Finance.   


Zavezništvo za zeleno okrevanje je najboljši promocijski projekt in dobitnik energetske nagrade 2020 po izboru bralcev Časnika Finance.    

Izjemen uspeh zavezništva, ki je združil 130 podjetij in organizacij - zelenih ambasadorjev, iz 13 različnih sektorjev, ki si po svojih najboljših močeh prizadevamo za razvoj in uporabo zelenih tehnologij in novih poslovnih modelov.  Ta nagrada pomeni izjemno velik korak tako za zavezništvo kot tudi CER in dokazuje, da smo na pravi poti, usmerjeni v prave izzive in priložnosti. Prav tako nam daje dodatno moč in energijo za nadaljne delo, nove projekte in uresničitev cilja, da skupaj z vami do leta 2050 dosežemo podnebno nevtralnost ter do 2030 zmanjšamo emisije vsaj za 55 odstotkov.

S skupnimi močmi bomo hitreje prišli do podnebne nevtralnosti in s tem do 
  • večje odpornosti družbe in gospodarstva na prihajajoče krize,
  • večje konkurenčnosti in 
  • bolj kakovostnega živeljnja za vse.
V CER - partnerstvu za trajnostno gospodarstvo si bomo še naprej prizadevali ustvarjati spodbudno okolje za razvoj zelenega, krožnega in digitalnega gospodarstva. K spremembam želimo spodbuditi čim več podjetij in jim pomagati postaviti temelje ambiciozne strategije za zmanjšanje emisij. 

Iskrena hvala za podporo, vaše glasove in predloge. 

ZADNJE NOVICE

SORODNE NOVICE